Jump to content
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Host MC, Gazduire MTA, Gazduire CS, Gazduire CSGO, Hosting, Cloud-Center.ro

StayFrosty Community

StayFrosty, noua comunitate de gaming infiintata in 2020

StayFrosty Community

Cautam oameni capabili de a fii in staff si de a ne ajuta

StayFrosty Community

Planuim sa ne extindem si pe alte jocuri si alte platforme

StayFrosty Community

Insa, putem asta decat cu ajutorul vostru

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. Earlier
 5. Model Jocuri Inainte de a va prezenta modelul va rugam sa folositi Titlu Precizat de Noi: [JOC] Nume Nume: Nume Joc: Detalii Joc: Imagini/Video: Crack?: Alte Detalii: Download:
 6. Model Cerere Script Inainte de a va prezenta modelul va rugam sa folositi Titlu Precizat de Noi: [JOC] Cerere Nume Nume: Nume Script: Detalii Script: Imagini/Video: Joc Rulat: Alte Detalii: Model Postare Script Inainte de a va prezenta modelul va rugam sa folositi Titlu Precizat de Noi: [JOC] Script Nume Nume: Nume Script: Detalii Script: Imagini/Video: Link Download: Joc Rulat: Versiune: Alte Detalii: Va rugam sa nu luati in batjocora modelul precizat mai sus, completil ca atare! Pentru a posta imagini, va rugam sa folositi "Uploader-ul Nostru" sau Imgur! Pentru a incarca un fisier va rugam sa folositi "Uploader-ul Nostru" sau Mediafire/MEGA!
 7. Regulamentul se aplica pentru toti membrii comunitatii indiferent de gradul acestuia! Orice fel de limbaj vulgar este strict interzis si se pedepseste cu BAN 24 Ore ! Certurile si Amenintarile sunt interzise atat in comunitate cat si in orice legatura cu website-ul StayFrosty ! Pozele / Numele / Semnatura cu continut(-uri) vulgar(e) sunt interzise. Nu aveti voie sa va oferiti contul altor persoane pentru a intra in locul dvs, pedepsim cu BAN Permanent ! Topic-urile in categorii gresite vor fi sterse imediat, va rugam sa aveti grija unde postati. Titlul topicurilor trebuie sa fie legate de descrierea acestuia. Folositi casuta Search inainte de a deschide un topic pentru problema dvs. Nu toleram insultele aduse la adresa adminilor cat si a membrilor. Spamarea comentariilor cat si a topicurilor vor fi considerate o amenintare. Nu aveti voie sa faceti reclame la alte site-uri / servere ! Nu deschideti topic-uri prin cersirea de bunuri / bani ! In caz ca sesizati ceva in neregula puteti folosi butonul de report ! Am dori ca Ortografia sa nu fie o problema a acestui forum asa ca va rugam, daca observati o greseala fiti mai pasnic! Nu va considerati mai presus doar pentru ca detineti bani / obiecte sau o varsta mult mai mare! Este interzis sa aveti mai multe conturi pe forum! Odata ce ai primit o permisie nu ai voie sa abuzezi de ea in folosul tau! Adminii cat si Membrii pot da "PRO / CONTRA" la Cererile dvs. Ne luam responsabilitatea de a avea grija ce aceasta comunitate atat de noi cat si de voi! Ne luam angajamentul de a modifica acest regulament oriunde si oricand!
 8. Inainte de a va prezenta modelul va rugam sa folositi Titlu Precizat de Noi: [PSD] Portofoliu Nume Nume: Imagini: Alte Detalii: Va rugam sa nu luati in batjocora modelul precizat mai sus, completil ca atare! Pentru a posta portofoliul dvs va rugam sa folositi "Uploader-ul Nostru" sau Imgur! Va rugam sa aveti minim 5 imagini inainte de fiecare "Reply" sau inainte de a posta!
 9. Inainte de a va prezenta modelul va rugam sa folositi Titlu Precizat de Noi: [PSD] Designer Nume Nume: Varsta: Creatii: Versiune PSD: Motiv Aplicare: Alte Detalii: Va rugam sa nu luati in batjocora modelul precizat mai sus, completil ca atare! Pentru a posta imagini, va rugam sa folositi Imgur ! Inainte de a aplica va rugam sa postati sa aveti la indemana 10 creatii pentru a le pune in modelul dvs.
 10. Regulamentul se aplica pentru toti membrii comunitatii indiferent de gradul acestuia! Rugam atat Designerii cat si Membrii acestei Comunitati sa respecte REGULAMENTUL PRINCIPAL! Pentru toti cei care nu stiau, "PSD" este prescurtarea de la un fisier photoshop! Pentru a va arata imagininele comunitatii va rugam sa folositi Uploader-ul nostru ori Imgur! Va rugam sa nu postati fisierele PSD (Photoshop) pentru a nu avea dupa plangeri in legatura cu "CopyRight-ul"! Cadourile pot fi facute atat de Designerii cat si de Membrii Comunitatii. Portofoliile vor putea fi create doar de Designerii Comunitatii. Rugam atat Designerii cat si Membrii sa nu posteze Portofoliu / Cadou cu continut Sexual. Ne luam responsabilitatea de a avea grija ce aceasta comunitate ata de noi cat si de voi! Ne luam angajamentul de a modifica acest regulament oriunde si oricand! Cautam tineri pasionati * dornici de a deveni un adevarat Designer. Descarca Photoshop-ul si descopera-ti adevaratul potential!
 11. HackerGeo - Manager Server, Donatii , Manager Forum Alpaca69 - Manager Server armand - STEAM_0:1:527546437 kreativ - STEAM_0:1:526789355 bogdan - STEAM_0:0:530390966 vlad - STEAM_0:1:509420946 Reaper Jarvis - STEAM_0:1:419075444 mihai dev - STEAM_1:1:240175304 darius - STEAM_0:0:458123590 sani - STEAM_0:0:475100196 zClicks - STEAM_0:0:162812997
 12. MODEL 1. Nume: 2. Nick detinator: 4. Varsta: 5. Firma la care este hostat: 6. De cat timp este deschis: 7. Numar de sloturi: 8. Adresa IP: 9. Link gametracker: 10. DNS dorit: 11. Contact detinator (Discord): 12. Tip Server(CS:GO,SA:MP,etc): 13. Categorii dorite:(Ex:Anunturi,Cerere Helper) Regulament afiliere server 1. Serverul trebuie neaparat sa fie deschis 24/24 3. Serverul trebuie sa se miste fara lag 4. Pe server sa se respecte toate regulile de bun simt 5. Ca detinator de server nu aveti nici un drept sa faceti reclama pe NICI UN ALT SERVER. Daca intrati cu un server la noi in comunitate, si faceti reclama la el pe alte servere (nu conteaza daca sunt din comunitate sau nu), in secunda 2 veti fi dati afara din comunitate. 6. Va ocupati doar de serverul vostru si de forum, nu va bagati in discutii pe alte servere. 7. Serverul trebuie sa aiba ca nume: "DNS.STAYFROSTY.RO" 8. Pe server trebuie sa fie gasit un link catre comunitatea noastra. 9. Serverul trebuie sa fie hostat la o firma decenta,si nu la firma care ofera servere gratis sau de proasta calitate. 10. Se asteapta seriozitate si responsabilitate din partea detinatorului. Regulament afiliere server 1. Acces complet la categoria dumneavoastra + atribuirea gradului de "Manager Server". 2. Support gratuit pentru orice plugin oferit din partea comunitatii. 3. Primiti un dns la alegere "nume.stayfrosty.ro". • Primiti support tehnic cs:go/fivem/minecraft gratuit. Cererile de afiliere sunt momentan INCHISE.
 13. MODEL Nume Ban: Motiv: Dovada (Video/SS): Data (dd/mm/yyyy): Ora (h): Adminii trebuie să aibe dovada, riscaţi DOWN CERINȚE Titlul cererii trebuie sa contina "[Ban] Nume" altfel cererea va fi respinsă.
 14. HackerGeo

  Welcome to Pages

  Welcome to Pages! Pages extends your site with custom content management designed especially for communities. Create brand new sections of your community using features like blocks, databases and articles, pulling in data from other areas of your community. Create custom pages in your community using our drag'n'drop, WYSIWYG editor. Build blocks that pull in all kinds of data from throughout your community to create dynamic pages, or use one of the ready-made widgets we include with the Invision Community. View our Pages documentation
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...